Allmän information

Vad utmärker privatdetektiv.se från andra detektivbyråer och privatdetektiver?

Privatdetektiv.se har utredare med specialkompetens inom många olika områden, såsom IT, spanings-experter, researchers. Alla dessa individer arbetar tillsammans som ett team för att uppnå resultat med utredningar. Flertalet av våra medarbetare är utbildade i Israel, och är är dessutom Israeler, ursprungligen. Den sista pelaren är vårt breda kontaktnätverk och access till icke offentliga register. Detta innebär att vi mer eller mindre är ensamma om att kunna erbjuda dig kvalitativa och kostnadseffektiva utredningar genom unika arbetsmetoder. På denna sida kan du läsa mer om oss.

Allmän information

Är ni registrerade för F skatt och moms?

Självklart är vi det! Vi bedriver en seriöst verksamhet och arbetar med företag, privatpersoner och även myndigheter. Domänen privatdetektiv.se ägs och drivs av ISRA Intelligence Services. I Sverige drivs företaget under samma namn: ISRA Intelligence Services AB, org nummer: 556814-7283. Varumärket Privatdetektiv.se är även registrerat varumärke. Företaget är förstås registrerat för F skatt, moms, och innehar samtliga tillstånd som erfordras.

Allmän information

Jag är intresserad av att arbeta hos er. Hur går jag tillväga?

Information om lediga tjänster finner du på våra jobb & Karriär sidor. Värt att veta är att du bör ha en dokumenterad bakgrund som militär, polis eller avancerade kunskaper inom IT ,digital forensik, eller researcher. I stort sett alla våra medarbetare handplockas efter efterfrågan, och det ställs höga krav på våra medarbetare då det ställs höga krav av oss av våra medarbetare.

Allmän information

Är det lagligt att att bedriva den form av verksamhet ni bedriver?

Ja, verksamheten vi bedriver är laglig.

Allmän information

Vem är era klienter?

Privatdetektiv.se arbetar med en hel del intressanta klientgrupper. Alltifrån ledande advokater/jurister, privatpersoner, försäkringsbolag, och företag väljer att anlita privatdetektiv.se för att få svar, bevis eller ren informationsinhämtning. Vi arbetar även med större utsträckning med internationella klienter både i Sverige men även på många andra platser i världen.

Allmän information

Vad kostar det att anlita privatdetektiv?

Att anlita en professionell detektivbyrå eller privatdetektiver idag kostar ca 1490-1890 SEK/ timmen för utredningar som debiteras timvis. Utredningsåtgärder som spaning debiteras exempelvis per timme, medans annan typ av informationsinhämtning/ intelligence debiteras som ett fast resultatbaserat uppdrag. När man anlita privatdetektiver ska man alltid fråga vad det är man får, och vad som tillkommer. I många fall kan ett pris låta dyrare, när det i själva verket är billigare som helhet. Detta beror på att vi kan uppnå mål betydligt snabbare än alla andra, dvs mindre tidsåtgång. Hos oss ingår dessutom många kostnader som du själv inte behöver tänka på. Inga överraskningar, inget som tillkommer. Det är helt kostnadsfritt att tala med oss per telefon för en konsultation. Maila din förfrågan för att få ett kostnadsförslag. Du kan även läsa mer på denna sidan om prisinformation.

Allmän information

Kan informationen från era privatutredare användas i domstol?

Ja, En stor del av informationen kan användas i rätten direkt. Vissa delar kan man ha nytta av indirekt. Våra utredningar eller olika former av informationsinhämtning är många gånger helt avgörande i rättssalen, även om de oftast presenteras av en advokat/juridiskt ombud.

Allmän information

Jag behöver en privatdetektiv i Spanien. Kan ni hjälpa mig?

Inga problem. Våra privatdetektiver kan assistera dig i Spanien eller på andra geografiska platser. Här har vi ett lokalt ISRA kontor i Barcelona som kan hjälpa dig med kort varsel, och du slipper kostnader som t.ex flyg och tidsåtgång. Vi kan assistera dig med fysisk spaning, teknisk spaning eller informationsinhämtning.

Allmän information

Jag behöver en privatdetektiv i Umeå, men ser att ni inte har ett kontor här. Kan ni hjälpa mig ändå?

Privatdetektiv.se arbetar över hela landet. Oavsett om du behöver en privatdetektiv i Umeå, Helsingborg, eller i Stockholm så kan vi hjälpa dig. När du kontaktar oss så får du veta mer.

Allmän information

Kan man komma på drop in hos er?

Vi har dessvärre ingen möjlighet att erbjuda några drop in tider. Personliga möten måste bokas med din handläggare/utredare.Personliga möten debiteras 1490 SEK/ timmen. Moms tillkommer. När du beställer tjänster från oss så plockar vi bort denna kostnad. Detta för att hålla en hög kvalité och utesluta oseriösa klienter.

Allmän information

Kan man bara ringa er och få en kostnadsfri konsultation direkt?

Ja. Du kan ringa till oss när du vill under våra öppettider och be att få tala med en av utredarna. En kostnadsfri konsultation är 20 min lång. Försök att håll det kort, få med dem viktigaste detaljerna så att vi förstår situationen, och vad du behöver från oss. Här kan du även presentera en problematik så kan vi föreslå åtgärder på en utredningsmetod som är lämplig samt kostnaden för detta. Vänligen notera att konsultationen avser våra tjänster och hur vi kan vara behjälpliga med att lösa ditt specifika ärende. Vi tillhandahåller ingen konsultation för dig som själv vill göra jobbet, hur du skall gå tillväga, och vilka verktyg du skall använda.

Allmän information

Varför hittar jag inte alla tjänster på er hemsida?

Vi har försökt att skriva om våra tjänster så mycket det går på webbplatsen. Däremot är det ibland klokt att inte i detalj förklara hur vi arbetar med olika utredningar. En av anledningarna är dem som utreds inte ska veta vilka medel vi använder, och vilka tekniska resurser vi besitter.

Allmän information

Kan jag vara helt anonym när jag anlitar er?

Ja, du kan vara helt anonym. Dock kan du inte vara anonym när det gäller utredningar kring vårdnadstvist då vi behöver verifiera viss information.

Allmän information

Kan man delbetala ett uppdrag hos er?

För närvarande går det inte att dela upp en betalning, då våra sekretessregler inte tillåter oss att dela information med tredje part, som t.ex ett kreditinstitut. Om du är i behov av delbetalning måste du själv vända dig till din bank eller annat kreditinstitut.

Allmän information

Hur betalar man ett uppdrag hos er?

Man beställer och betalar ett uppdrag i förskott. Oftast används en beräknad deposition som sätts in, sedan debiteras fakturor från depositionen efter avslutat uppdrag. Betalning sker till ett svenskt Bankgironummer. Även överföringar accepteras.

Allmän information

Kan man söka jobb hos er?

Vi har skapat en egen sektion på denna webbplats som besvarar frågor kring jobb, utbildningskrav och prao. Här kan du läsa mer om detta under jobb.

Jobb
Allmän information

Jag skulle vilja boka ett möte med en privatdetektiv för att diskutera mitt ärende. Är det möjligt?

Det går alldeles utmärkt. Du kan maila oss eller ringa för att boka ett möte. Ett personligt möte debiteras 1890 SEK/ timmen plus moms. Kostnaden för mötet dras bort när du anlitar våra tjänster för belopp över 18 900 SEK exklusive moms.
Anledningen till detta är att det är väldigt många människor som vill komma och träffa oss.

Allmän information

Hur länge har ni funnits?

I Sverige etablerades företaget 2010, dvs i 11 år ( Per dagens datum 2020-04).

Bli en del av vårt nätverk!

För att kunna bedriva en framgångsrik utredning är vi beroende av korrekt information, vilket kan vara svårt att hitta tyvärr. Detta betyder att det är viktigt för oss att ha ett bra förhållande med våra kontakter inom olika industrier. Vi är alltid tacksamma för information och belönar informatörer väl.

Om oss

Privatdetektiv.se har funnits sedan 2011 och våra anställda har över 20 års erfarenhet inom industrin. Vårt nätverk är stort både inom Sverige och internationellt.