Chat with us, powered by LiveChat
Tystnadsplikt & Sekretesspolicy

Har ni avtal om sekretess om jag väljer att anlita er?

Ja, för klienter som kräver detta så erbjuder vi ett avtal om sekretess. Generellt är detta någon som i första hand tillämpas för företagsutredningar, men även privatpersoner kan erhålla ett sådant avtal.

Tystnadsplikt & Sekretesspolicy

Vad händer vid en eventuell intressekonflikt?

Det görs alltid en kontroll om eventuell intressekonflikt innan vi åtar oss ett uppdrag. Det är icke troligt, men om en intressekonflikt uppstår så utvärderar vi situationen noga, och vi kan ibland behöva tacka nej till ett uppdrag. Tystnadsplikt tillämpas redan vid första kontakt med oss, oavsett om det sker via elektronisk väg, brev eller telefon. Som ett led i vårt arbete, blir den handläggare som tar emot ditt ärende också den handläggare som du kommer ha fortlöpande kontakt med.
Alla våra utredningar sker på ett professionellt plan, och vi har rutiner på plats som säkerställer att vi endast arbetar med en part. Detta innebär i större utsträckning att vi arbetar direkt med dig som är klient. Även om t.ex en konflikt uppstår mellan dig och din advokat, så framgår det tydligt att du är klienten och inte din advokat.

Tystnadsplikt & Sekretesspolicy

Vem har tillgång till mina uppgifter vid pågående utredning?

Vi är väldigt sparsamma med information om våra klienter, och du kan även anlita oss helt anonymt. Vi behöver inte ha dina kontaktuppgifter du kan kommunicera med oss via dolt e-postkonto eller använda kontantkor ( med undantag om det gäller utredning för vårdnadstvist eller egenmäktigt förfarande med barn då vi måste göra en kontroll).
Din information delas aldrig med någon utomstående. Endast berörda utredare som aktivt arbetar med ditt ärende kan se information som är nödvändig. Ibland har inte våra spanare tillgång till informationen om den inte anses vara viktig.
All information om dig raderas senast 14 dagar efter avslutad utredning. Detta omfattar mail, telefonloggar och övrig information från vår sida.
Fakturainformation kvarstår för bokföringssyfte om du ej väljer att vara anonym från början.
Din information delas aldrig med tredje part, inte ens kreditupplysningsföretag.

Tystnadsplikt & Sekretesspolicy

Kan jag vara helt anonym när jag kontaktar er?

Du kan vara helt anonym när du kontaktar oss. Men om ditt ärende gäller vårdnadstvist eller egenmäktigt förfarande med barn så måste vi göra en kontroll på dig som person för att säkerställa att du verkligen har behörig anknytning till barnet.
Läs mer om detta under tjänsten:

Vårdnadstvist & Egenmäktigt förfarande med barn.

Bli en del av vårt nätverk!

För att kunna bedriva en framgångsrik utredning är vi beroende av korrekt information, vilket kan vara svårt att hitta tyvärr. Detta betyder att det är viktigt för oss att ha ett bra förhållande med våra kontakter inom olika industrier. Vi är alltid tacksamma för information och belönar informatörer väl.

Om oss

Privatdetektiv.se har funnits sedan 2011 och våra anställda har över 20 års erfarenhet inom industrin. Vårt nätverk är stort både inom Sverige och internationellt.