Chat with us, powered by LiveChat

Just nu genomför vi förbättringar uppdateringar av denna denna webbplats och störningar kan därför förekomma.

Viktig information

Kostnadsfri konsultation

Privatdetektiv.se erbjuder kostnadsfri konsultation per telefon och e-post. Detta innebär att du kan ringa till oss och presentera ditt ärende eller problem för att få förslag på utredningsmetoder och kostnad för hur man bäst och snabbast löser eller hjälper dig med ditt ärende. Du kan vara helt anonym när du talar med oss och du behöver inte uppge mer information än nödvändigt. Konsultationen avser endast de tjänster vi erbjuder.

Hur gör jag om jag vill ha en Kostnadsfri konsultation?

Du ringer ditt lokala kontor eller 08-20 27 00 under våra  ordinarie öppettider och ber att få prata med en utredare för kostnadsfri konsultation.  Du kan även självklart maila till oss. Vi erbjuder konsultation en gång för ett ärende. Det innebär att rätt person måste ringa in till oss som har direkt med ärendet att göra. Om du ringer för någon annans räkning kan alltså inte den personen sedan själv ringa igen för samma ärende.

Följande kan också vara bra att tänka på:

  • Se gärna till att sitta i ett tyst rum eller tyst omgivning där det inte är så mycket ljud som stör vår konversation
  • Om du misstänker att din omgivning eller telefon kan vara avlyssnad, rekommenderar vi dig att ringa oss från en annan telefon och från en annan plats. Du kan exempelvis köpa en billig kontantkortstelefon på någon av elkedjorna med kontantkort.
  • Endast en person kan delta i samtalet från varje sida.
  • Ha gärna anteckningsblock och penna tillhands så du kan anteckna

Det är viktigt att du förstår och kan göra dig förstådd i svenska eller engelska språket

Vi bedriver seriösa utredningar, och det är viktigt att samtliga parter förstår varandra för att vi ska kunna hjälpa dig med din utredning. Om du inte kan tala svenska, eller inte kan förstå svenska eller engelska, ber vi dig att maila oss istället eller tag hjälp av en person som kan språket.

Kontakta endast oss om du har ett genuint ärende

Alla är välkomna att kontakta oss, men du bör ha en genuin utredning. Det är ingen idé att kontakta oss för att man är nyfiken eller om man bara vill “veta lite mer”.  När du ringer oss måste du presentera kort vad problematiken/ärendet avser och vad du vill åstadkomma. Om du inte kan berätta om ärendet kan vi tyvärr inte hjälpa dig. Vi behöver inga namn, eller känsliga uppgifter på personer eller dylikt. Men precis som läkare, måste vi identifiera ett problem för att försöka lösa det på bästa sätt eller kunna ge dig rekommendationer för utredningsåtgärder.

Du kan vara helt anonym

Du kan vara helt anonym när du pratar med oss, när du väljer att anlita oss, eller när du skriver till oss. Vänligen uppge att du vill vara anonym när du kontaktar oss.

Du måste kunna finansiera din utredning

Att anlita privatdetektiv eller privatdetektiver är inte särskilt billigt. Det innebär att du som klient måste ha en klar idé på hur du skall finansiera din utredning. Är du arbetslös, och saknar tillgångar rekommenderar vi inte att du anlitar en privatdetektiv eller tar lån för att finansiera en utredning.  Samma sak gäller om du är sjukskriven eller inte har några inkomster.

Minimum utredning

För att hålla hög kvalité på våra utredningar har företaget beslutat om att mista utredning vi åtar oss skall motsvara 5 timmar utredningstid. Det medför en minimikostnad på 7450 SEK plus moms. Vi åtar oss ingen utredning på mindre än 5 timmar.

Åldersgräns

Åldergränsen för att kontakta oss är 18 år. Detta gäller oavsett om du ringer eller skriver till oss.