Just nu genomför vi förbättringar uppdateringar av denna denna webbplats och störningar kan därför förekomma.

Viktig information

Prisinformation

Fysisk spaning

4901  SEK  / 6302  SEK

Notera: Priset avser per man och timme. Vi arbetar alltid i team med 3 agenter/utredare för att utföra en korrekt utförd spaning där vi kan rotera personal och där personen vi spanar på inte kan detektera konstig aktivitet eller se samma personer. Vi äventyrar aldrig din utredning genom att arbeta en eller två personer på ett spaningsuppdrag.

Inkluderat i priset:
– 2 Fordon ingår. Vid bra väglag använder vi 1 MC + 1 Bil.
– Parkeringsavgifter & tullavgifter ingår
– Eventuella fortkörningsböter, parkeringsböter ingår
– All nödvändig utrustning ingår
 
1 priset avser per timme  helgfria vardagar 0800-1800
2 priset avser per timme  1800-0800 samt Lördag, Söndag och röda dagar. Samma pris tillämpas för spaning i utlandet. Priset räknas från närmaste lokalkontor. Restid debiteras tur och retur.
Moms 25% tillkommer.

Research & utredning

1 490  SEK

Priset avser research, kartläggning och utredning. research och utredning är utredare som arbetar med grävande journalistik, arbetar med intelligence ( informationsinhämtning) och går igenom olika typer av utredningar. 
Moms 25% tillkommer.

Informationsinhämtning

Offert 

Informationsinhämtning (även vad vi kallar för intelligence innebär att viss information inhämtas. Detta kan t.ex gälla en specifik bokning, samtalslista, eller annan form av informationsinhämtning.

Pris från 18 900 SEK.
Moms 25% tillkommer.

Data Recovery Mobil

Fr. 8 790  SEK

Priset gäller om du har skärmkoden till telefonen. Om du saknar skärmkod till telefonen måste våra tekniker ta oss igenom skyddet, vilket medför en extra kostad. Kostnaden beror på telefonmodell  och eventuell iOS version telefonen kör. 
Pris från 7 990 SEK i tillägg (utöver 8 790 SEK).
Moms  25% tillkommer.

Data Recovery Dator

Fr. 12 900 SEK

Priset är beroende på vad det är på typ av dator, vilken typ av hårddisk den kör, och vilket skydd/kryptering etc disken använder. I Vissa fall måste hårddiskar skickas till vårt dotterbolag i Tel Aviv och det kostar då lite mer. Ring oss för offert. 
Moms  25% tillkommer.

Dold kameraövervakning

Fr. 35 000 SEK

Dold kameraövervakning är en tjänst som framförallt är anpassad till företag. Vi installerar normalt endast större jobb för t.ex industrier, butiker, eller i andra situationer där dold kameraövervakning är avgörande. Priset beror på antal kameror, typ av kameror ( trådlösa eller el), samt vika andra funktioner som efterfrågas – som t.ex lagring eller livesändning av video. Vi anpassar speciallösningar för klienters behov.
Moms  25% tillkommer.

DNA forensik

Fr. 11 900 SEK / Offert

DNA forensik är själva undersökningen där du som klient skickar in DNA prover där vi ska matcha prov A med prov B. Vi utför inte själva DNA utredningar, men vi samarbetar med nationellt forensiskt centrum (NFC) och vi har även ett labb i Köpenhamn till vårt förfogande. Notera att priset är från pris. Kontakta oss för offert.
Moms  25% tillkommer.

Skydd mot avlyssning

Fr. 25 000 SEK / Offert  

Skydd mot avlyssning innebär många delmoment. I första hand skyddar vi ett mötesrum/lokal mot avlyssning. Priset debiteras som en engångskostnad. Priset avgörs av storlek på lokal/hem/kontor. Undersökning kan också scanna fordon eller förse er med säker kommunikation. Ring oss gärna för offert.
Moms  25% tillkommer.

Säkerhetskonsult

Fr. 1 490 SEK  

Våra Säkerhetskonsulter arbetar med ärenden som t.ex utpressningsärenden, utför riskanalyser, och arbetar med säkerheten avseende dig, din familj eller ditt företag.
Moms  25% tillkommer.

Övriga tjänster

Offert

Vi har kompetenser inom olika områden, och vi kan säkert vara behjälpliga inom många ansvarsområden. Om du undrar över en tjänst eller om du önskar ha hjälp med en specifik fråga är du välkommen att kontakta oss. Vänligen notera att vi inte åtar oss något uppdrag mindre än 5 timmar.