Chat with us, powered by LiveChat

Just nu genomför vi förbättringar uppdateringar av denna denna webbplats och störningar kan därför förekomma.

Varför anlita en privatdetektiv?

Behovet att anlita en privatdetektiv kan uppstå i en mängd olika situationer. Som privatperson kan det handla om ett behov att säkra bevis kring en otrohetsaffär eller få hjälp med att samla in information om en familjemedlems missbruk eller kanske en tidigare partners överträdelser av ett besöksförbud. En privatdetektiv kan också hjälpa med att spana, kartlägga och dokumentera vid vårdnadstvister eller egenmäktigt förfarande med barn.

Vi bistår privatpersoner, företag och myndigheter

Ett företag kan behöva hjälp med att kartlägga eventuella oegentligheter bland de anställda såsom brott mot tystnadsplikt, röjande av känslig information, gynnande av konkurrerande verksamhet, oetiskt handlande och mycket annat. 
Vi har också möjlighet att bistå offentlig sektor, kommuner och myndigheter i deras arbete.
Privatdetektiv.se är Sveriges ledande tjänsteföretag inom området privatutredningar. Vi arbetar professionellt och har mångårig erfarenhet och stor kompetens inom detektiv- och säkerhetsområdet. Vi har dokumenterat goda resultat tack vare våra handplockade medarbetare, våra beprövade arbetsmetoder samt vår tillgång till avancerad teknik och ett mycket stort och aktivt nätverk av kontakter inom Sverige och internationellt.
Tveka inte att kontakta och anlita oss när du behöver hjälp.